Scoala Gimnaziala „Iacob si Ioachim Muresanu” Rebrisoara
   

Elevii rebrişoreni gândesc si acţionează pentru o viaţă activă si echilibrată promovând consumul de fructe


      Joi, 10 noiembrie 2016, s-au desfaşurat la şcoala Gimnazială “ Iacob si Ioachim Mureşanu ” Rebrişoara activitaţi cuprinse in proiectul demarat de Consiliul Judeţean Bistriţa – Năsăud, privind importanţa consumului de fructe in şcoli.
      Clasele V –VIII de la şcoala Gimnazială “ Iacob si Ioachim Mureşanu ” si cele de la structura Gersa au desfaşurat activitati care dovedesc importanta consumului de fructe, pentru o viaţă sănătoasă deviza activitaţilor fiind : “ FRUCTE PENTRU O VIATA ACTIVA SI ECHILIBRATA ”. Astfel, clasele a V- a au participat la un concurs de ghicitori cu tema fructe si legume, elevii claselor a VI a le-au prezentat colegilor lor scenete având aceeasi temă. La finalul activităţilor, elevii claselor a V a si a VI- a au fost premiaţi cu diplome si fructe.
      Elevii claselor a VIIa au participat la un atelier gastronomic in care au pregătit salata de fructe atât pentru ei cât si pentru ceilalaţi colegi din şcoala. Elevii claselor a VIII-a au participat la plantarea de pomi fructiferi in zona verde din curtea scolii, acestia fiind sponsorizare din partea Asociatiei de parinti Rebrisoara. Efortul elevilor claselor a VII- a si a VIII-a a fost răsplătit cu diplome de participare si o porţie de salată de fructe.
      In urma acţiunii au fost premiate urmatoarele clase: clasa a Va la concursul de ghicitori Premiul I-clasa a V a A;Premiul II- clasa V Gersa I;Premiul III –clasa a V a B,iar la clasa a VI a la scenete Premiul I -clasa a VI a Gersa I;Premiul II-clasa a Via A;Premiul III- clasa a VI a B.
       Activitaţile au fost desfaşurate sub atenta supraveghere a profesorilor diriginţi : prof.Muthi Anamaria , prof.Bojthe Liliana, prof.Sîrb Nicoleta, prof.Cârcu Andrei, prof. Urs Aura, prof.Ilovan Rafila, prof.Bodiu Maria, prof.Buzila Leon, prof.Puşcaş Florina, prof.Rusu Vasile, prof.Ilovan Maria, prof.Blaga Florina cu susţinere din partea conducerii şcolii – prof.Ciuta Rodovica si prof.Cîrcu Domnica.
      Elevii,cadrele didactice si părinţii rebrişoreni aduc mulţumiri Consiliului Judeţean Bistriţa –Năsăud – iniţiatorii acestui proiect. Coordonator proiecte si programe Prof.Ilovan Maria

FRUCTE PENTRU O VIATA ACTIVA SI ECHILIBRATA

Școala Gimnazială „Iacob și Ioachim Mureșanu”, Rebrișoara, strada Principală, nr. 828, cod: 427240;
Tel./Fax: (+4)0263-360546

Site web: www.scoalarebrisoara.ro    e-mail: scgenrebrisoara@yahoo.com

"Mințile luminate discută idei; mințile mediocre discută evenimente; mințile mici discută oamenii." ... Eleanor Roosevelt